Facebook La Carte Internet
Nous répondons ici directement a votre question.

Nous répondons ici directement a votre question.

#
Les Faire-part sont triés par:

Faire-part de mariage Fleurs séchées

@boven@

Kies voor een uniek design: trouwkaarten met echte droogbloemen

De datum is geprikt, de locatie geregeld en dan is het tijd voor… de trouwkaarten! Samen ga je ervoor zitten: wat vinden jullie mooi? Eén van de mogelijkheden zijn kaarten met droogbloemen erop. Voor een sfeervolle, romantische én ecologische uitstraling. Met droogbloemen op trouwkaarten zet je precies de juiste sfeer neer.

@boven@ @onder@

Met een trouwkaart laat je zien: dít is de sfeer die op onze dag centraal staat

Wanneer jullie gasten de envelop openen wil je direct de juiste toon zetten. Dít is waar wij voor staan en wat we op onze dag willen uitdragen. Misschien wil je je creativiteit hoogtij laten vieren of juist een spontane dag hebben, staat romantiek bovenaan het lijstje of is ‘stoer’ het thema. Het leuke van jullie bruiloft is het compleet eigen karakter, waarin jullie als paar perfect worden weerspiegeld. Met de juiste kaart licht je een tipje van de sluier van de dag op en breng je je gasten alvast in de stemming.

Echte droogbloemen zorgen voor een puur en uniek kaartje

Voor een romantische uitstraling ga je voor trouwkaarten met échte droogbloemen. Bij het openen van de envelop komen de woorden ‘puur’ en ‘uniek’ meteen naar boven en dat is precies het effect dat je wilt bereiken. Van mooie pluimpjes tot gipskruid, tegen een witte of juist gekleurde achtergrond; met deze kaart maak je een statement. Je vestigt de aandacht op het natuurlijke aspect van jullie trouwkaart en laat zien: dít is hoe wij onze dag willen vieren. De echte bloemen maken het plaatje helemaal af en geven een direct rustgevende uitstraling.

Tevreden over het ontwerp? Bestel een proefdruk

Hebben jullie voor een kaart gekozen? Staat alle informatie op de juiste plek? Dan is het tijd om een proefdruk aan te vragen. Zo zie je precies hoe de kaart bij jullie gasten op de mat valt en laat je niks aan het toeval over. Controleer of alle tekst op de juiste plek staat, of jullie niets vergeten zijn en vooral of de echte droogbloemen tot hun recht komen. Voor slechts één euro ontvang je dit proefkaartje bij je thuis. Ben je tevreden over het resultaat? Dan is het tijd om de trouwkaarten te bestellen. Kies voor natuurlijke en elegante trouwkaarten met droogbloemen.

@onder@
Afficher faire-part de mariage par page
Découvrez les faire-part 1 à 9 de 9 faire-part trouvés
Afficher faire-part de mariage par page
Découvrez les faire-part 1 à 9 de 9 faire-part trouvés