Facebook La Carte Internet

Twitter La Carte InternetNeem contact met ons op
Direct antwoord op uw vraag?

Direct antwoord op uw vraag?

Geen probleem, bel +32 (0)280 - 82 802

Geboortekaartjes ontwerpen

Zelf geboortekaartjes ontwerpen is vaak lastiger dan je denkt. Online zijn er vele ontwerptools beschikbaar waarmee je het ontwerp van een geboortekaartje zelf kunt bepalen. Het resultaat van een zelf ontworpen geboortekaartje levert helaas vaak niet het mooie persoonlijke geboortekaartje op dat je voor jullie baby in gedachte had.

Geboortekaartjes zelf opmaken of laten opmaken door onze professionele ontwerpers?

Professionele ontwerpers met passie

Waarom zouden jullie de geboortekaartjes zelf opmaken wanneer je deze ook GRATIS kunt laten opmaken door ervaren specialisten?
Geboortekaartjes opmaken is namelijk een vak waar de professionele ontwerpers van geboortekaartjes voor zijn opgeleid.
Voor de gedreven professionele grafische ontwerpers van Geboortekaarten.nl is dit naast hun dagelijkse werk echter ook hun passie.
Door jullie wensen aan hen kenbaar te maken kunnen jullie zo een persoonlijk geboortekaartjes laten opmaken. Met hun ervaring kunnen zij jullie perfect adviseren in jullie keuze. Samen met één van onze ervaren designers zijn jullie hierdoor verzekerd van het beste resultaat. Het aparte, stoere, leuke en unieke ontwerp dat perfect aansluit bij het gevoel voor jullie lieve baby.

Let op! Wij ontwerpen geen unieke geboortekaartjes voor klanten. Wij maken alleen de tekst op van bestaande ontwerpen die op de website zijn te bestellen.

Snel een keuze maken uit de vele geboortekaartjes via thema's.

Ontwerp geboortekaartje kiezen op thema

Geboortekaarten.nl is al 15 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en drukken van geboortekaartjes. Hierdoor bieden wij je de grootste online collectie geboortekaartjes die dagelijks wordt aangevuld met nieuwe kaarten en bijzondere ontwerpen. De kans is dus groot dat het geboortekaartje dat jullie willen (laten) ontwerpen al binnen ons kaarten assortiment is opgenomen.

Om het aanbod aan geboortekaartjes overzichtelijk te houden kunnen jullie het ontwerp van jullie voorkeur kiezen door de kaartjes te sorteren op thema's, collecties, nieuwste of populairste geboortekaartjes. Binnen de thema's kun je eenvoudig alle geboortekaartjes voor een jongen, meisje, tweeling, tweede kindje of adoptiekaartjes selecteren.

Zoeken jullie een ontwerp van een geboortekaartje in en bepaalde stijl of gaat jullie voorkeur uit naar kaartjes met specifieke dieren of figuren? Selecteer jullie voorkeur dan via de filter opties of gebruik het zoekveld binnen de overzichtspagina van onze geboortekaartjes.

Een blijvende herinnering aan de geboorte van jullie kind

Zou het niet leuk zijn om een blijvende herinnering te hebben aan de geboorte van jullie kind? Bij een groot deel van de collecties van geboortekaarten.nl is dit mogelijk. Het geboortekaartje dat jullie (samen met onze ontwerpers) hebben ontworpen of heeft geselecteerd uit onze eigen collectie kan dan worden afgedrukt op canvas doek, plexiglas of babyboekje.

Wij maken graag een geboortekaartje op canvas voor je als blijvende herinnering aan de geboorte van de baby.

Geboortekaartje op canvas doek

Een geboortekaartje op canvas doek wordt geleverd met en extra beschermende vernislaag. Dit zorgt ervoor dat het canvasdoek beschermt is tegen vocht en lichte krassen. Tevens zorgt deze vernislaag ervoor dat de kleuren op het geboortekaartje net iets mooier overkomen. Je kunt de bestelling van een geboortekaartje op canvas als extra optie doorgeven bij de bestelling van jullie geboortekaartje.

Bekijk de maten en prijzen

Een baby boekje met het geboortekaartje als kaft.

Geboortekaartje babyboek

De laatste optie voor een herinnering aan de geboorte van jullie kind is een babyboek met het geboortekaartje als kaft.
Noteer en bewaar alle gegevens van jullie baby in het babyboek. Een deel van de bladzijde in dit babyboek is voorbedrukt zodat je de groeigegevens, eerste woordjes en nog veel meer bij kunt houden voor later.
Het baby-boek wordt gedrukt op hoogwaardig 250 grams papier en voorzien van een harde kaft. Kortom, de kwaliteit die jullie van Geboortekaartjes kunnen verwachten!

Meer over babyboekjes