Facebook La Carte Internet

Twitter La Carte InternetNeem contact met ons op
Direct antwoord op uw vraag?

Direct antwoord op uw vraag?

Geen probleem, bel +32 (0)280 - 82 802

Bestelling plaatsen

Terug naar overzicht

Bij Geboortekaartjes.nl /La Carte Internet kun je de kaartjes online bekijken en bestellen. Na het plaatsen van een bestelling ontvang je per e-mail een bevestiging van je bestelling.
Op je accountpagina kun je de afhandeling van je bestelling nauwkeurig volgen.

Indien je nog geen tekstbestand hebt aangeleverd, kun je deze op je accountpagina toevoegen aan de bestelling. Hetzelfde geldt voor een eventuele foto.

Leesproef

Vervolgens zullen wij een leesproef maken met de aangeleverde tekst. U kunt de leesproef, samen met de factuur, op uw account pagina downloaden. Controleer deze goed. Wil je aanpassingen aanbrengen aan de leesproef, bel ons dan even of stuur een e-mail met de aanpassingen. Wij zullen zorgen dat deze wijzigingen worden verwerkt in de leesproef. De aangepaste leesproef wordt altijd weer online op uw statuspagina gezet.

De enveloppen worden in de tussentijd alvast naar je toegestuurd, zodat je deze alvast kunt beschrijven.

Na de geboorte

Na de geboorte neem je contact met ons op om de definitieve geboortegegevens aan ons door te geven. Wij passen dit direct aan in je leesproef en zullen deze nogmaals, ter controle, online zetten.
Het is belangrijk dat je deze leesproef nogmaals goed controleert, met name de aangepaste gegevens. Wanneer alles goed is, kun je de leesproef via je accountpagina goedkeuren.

Wordt de leesproef op een werkdag vóór 12.00 uur goedgekeurd, worden de kaartjes dezelfde werkdag gedrukt en verzonden. Wordt de leesproef na 12.00 uur goedgekeurd, worden de kaartjes de volgende werkdag gedrukt en verzonden. Bestaat het kaartje echter uit meerdere delen en zetten wij deze voor je in elkaar, dan duurt het 1 à 2 werkdagen langer voor we de kaarten opsturen.