Facebook La Carte Internet

Twitter La Carte InternetNeem contact met ons op
Direct antwoord op uw vraag?

Direct antwoord op uw vraag?

Geen probleem, bel +32 (0)280 - 82 802

Verzendkosten

Terug naar overzicht

Bij het plaatsen van de bestelling, kun je aangeven waar de bestelling naartoe gestuurd moet worden. Er zijn 3 verschillende opties:

  • Ophalen
    Je komt de bestelling bij ons afhalen. Voor de geboorte kom je bij ons de enveloppen halen en na de geboorte kunnen de kaartjes bij ons worden opgehaald. Je betaalt dan ook geen verzendkosten.
  • Nederland en België
    Je woont binnen Nederland of België. De verzendkosten bedragen EUR 7,50. Wij sturen voor dit bedrag voor de geboorte een pakket met de enveloppen en na de geboorte een pakket met de kaarten.
  • De rest van Europa
    De verzendkosten bedragen EUR 22,-. Wij sturen voor dit bedrag voor de geboorte een pakket met de enveloppen en na de geboorte een pakket met de kaarten. Voor verzending naar Zwitserland of Noorwegen, sturen we de enveloppen niet vooruit (voor meer info, contact opnemen met ons helpdesk)

Alle pakketten worden verzonden via onze verzendpartners PostNL en DHL. Je ontvangt voor elke zending een Track & Tracecode.

Het is mogelijk om te bestellen van buiten Europa. Wij sturen alleen geen pakketten naar landen buiten Europa, dus je zult een verzendadres binnen Europa moeten opgeven.