Snelle levering

Altijd een snelle levering via TNT Express en DPD pakketdiensten

Bij La Carte Internet staat een snelle levering van uw geboortekaartjes, trouwkaarten en zakelijk kerstkaarten hoog in het vaandel.

Snelle levering bezorging kaartjes en pakketjes

Een geboorte komt vaak onaangekondigd. Daarom adviseren wij al reeds voor de geboorte de bestelling te plaatsen, zodat wij alles al voor u in orde hebben kunnen maken. Na de geboorte kunt u ons telefonisch de definitieve geboortegegevens doorgeven. Wanneer u vóór 12.00 uur de definitieve leesproef heeft goedgekeurd, zullen wij dezelfde werkdag de kaartjes drukken en versturen. In de praktijk wordt het pakket vaak al de volgende werkdag bij u bezorgd.

Bezorging pakketje bij u thuis

La Carte levert niet alleen geboortekaartjes, maar ook trouwkaarten en kerstkaarten. De bezorging van de kaarten gaat supersnel en wordt verzorgd door TNT en DPD. De kaartjes worden vaak al binnen vierentwintig uur bij u aangeleverd. Bestel bijvoorbeeld een pakketje trouwkaarten voor de vele gasten die u wilt uitnodigen voor uw bruiloftsfeest. De kaarten en enveloppen worden dan in een pakketje naar u toegestuurd. U kunt ook zakelijk kerstkaarten voor uw bedrijf of winkel bestellen om aan uw klanten te versturen. La Carte zorgt er dan voor dat het pakketje kerstkaarten op het door u aangegeven adres geleverd wordt. U kunt kiezen tussen goede doelen kaarten en zakelijke kerstkaarten. De goede doelen kaarten betekenen dat een deel van de opbrengt van de kaarten naar het goede doel van uw keuze gaan.

La Carte levert originele en bijzondere kaarten speciaal voor uw klanten en dierbaren. Maak uw aankondiging speciaal en snel door bij Lacarte Internet de gewenste kaarten te bestellen. Verras uw klanten met een goede doelen kerstkaart, uw familie met een tijdschrift geboortekaart en uw vrienden met hippe trouwkaart met zegelenvelop.

Kerstkaarten Geboortekaartjes Trouwkaarten