Facebook La Carte Internet

Twitter La Carte InternetNeem contact met ons op
Direct antwoord op uw vraag?

Direct antwoord op uw vraag?

Geen probleem, bel +32 (0)280 - 82 802

Hoe werkt het?

Bij La Carte Internet kun je je huwelijksuitnodigingen online bekijken en bestellen. Na het plaatsen van een bestelling ontvang je per e-mail een bevestiging van je bestelling.
Op je accountpagina kun je de afhandeling van je bestelling nauwkeurig volgen.

Indien je nog geen tekstbestand hebt aangeleverd, kun je deze op je accountpagina toevoegen aan de bestelling. Hetzelfde geldt voor een eventuele foto.

Leesproef

Vervolgens zullen wij een leesproef maken met de aangeleverde tekst. Je krijgt van ons een e-mail zodra de leesproef en factuur op je accountpagina zijn te bekijken. Controleer deze goed. Wil je aanpassingen aanbrengen aan de leesproef, bel ons dan even of stuur een e-mail met de aanpassingen. Wij zullen zorgen dat deze wijzigingen worden verwerkt in de leesproef. De aangepaste leesproef wordt altijd weer per e-mail opgestuurd.

Betaling

Nadat wij de betaling hebben ontvangen en de leesproef is goedgekeurd, zullen wij de trouwkaarten bestellen bij de betreffende uitgever. Zodra deze bij ons binnenkomen worden de kaarten gedrukt en verzonden. Je ontvangt van ons altijd bericht wanneer de kaarten bij ons de deur uit gaan.

Bekijk ons huwelijk uitnodiging assortiment.