Facebook La Carte Internet

Twitter La Carte InternetNeem contact met ons op
Direct antwoord op uw vraag?

Direct antwoord op uw vraag?

Geen probleem, bel +32 (0)280 - 82 802

Hoe werkt het?

Bij La Carte Internet kun je de kaartjes online bekijken en bestellen. Na het plaatsen van een bestelling ontvang je per e-mail een bevestiging van je bestelling.
Op je accountpagina kun je de afhandeling van je bestelling nauwkeurig volgen.

Het bestellen van je kaartje kan op twee manieren.

Manier 1 - Zelf je kaart opmaken
Bij de kaart informatie kies je voor bestellen met tekst. Bij de meeste kaarten kom je dan terecht bij een opmaakprogramma, hier kun je zelf je kaart indelen. Door de tekstkaders met de voorbeeldtekst aan te klikken kun je de bestaande tekst veranderen naar die van jezelf. Ook kun je zelf de lettertypes en of de tekstkleur aanpassen in de opmaak. Door het kaartje na het opmaken op te slaan en de opmaak toe te voegen aan je bestelling, komt deze na het plaatsen van de bestelling bij ons binnen in het systeem. We kijken dit ontwerp altijd nog even na op de uitlijning, leesbaarheid en drukkersmarges. De versie die hier uit ontstaat zetten we altijd online op je accountpagina ter inzage en controle.

Manier 2 - Wij maken de kaart voor je op.
Mocht je het lastig vinden om zelf de opmaak van de kaart te verzinnen of heb je hier geen tijd voor, dan kunnen wij dit gratis voor je doen. Je slaat het opmaken van de kaart dan gewoon over en geeft ons aan of je voorkeuren hebt in het lettertype en de tekstkleur. Je levert een tekst bij ons aan (eventueel met wensen qua opmaak) en wij maken dan kosteloos een opmaak voor je. Dit noemen we een leesproef. De digitale versie van de kaart die hieruit ontstaat zullen we online op je accountpagina zetten zodat je kunt kijken of alles naar wens is uitgewerkt.

Indien je bij het plaatsen van de bestelling nog geen tekst hebt aangeleverd, kun je deze achteraf op je accountpagina toevoegen aan de bestelling. Hetzelfde geldt trouwens voor eventuele foto's.
Mocht je het fijner vinden om alle teksten en of opmerkingen via de mail aan ons door te geven dan kun je de tekst ook altijd even mailen naar info@lacarte.nl.

Leesproef

Zodra we de bestelling hier hebben verwerkt, maken we een leesproef. Dit is een digitale versie van de kaart waarbij we goed kijken naar de leesbaarheid, uitlijning en drukkersmarges. Zodra deze is gemaakt ontvang je van ons een e-mail. Er staat vanaf dat moment ook een goede factuur online. Kijk beide documenten altijd even goed na.

Wil je aanpassingen aanbrengen aan de leesproef, bel ons dan even of stuur een e-mail met de aanpassingen. Wij zullen er voor zorgen dat deze wijzigingen worden verwerkt in de leesproef. De aangepaste leesproef plaatsen we daarna altijd weer online op je accountpagina.

De enveloppen worden in de tussentijd alvast naar je toegestuurd, zodat je deze vast kunt schrijven en frankeren.

Na de geboorte

Na de geboorte neem je contact met ons op om de definitieve geboortegegevens aan ons door te geven. Wij passen deze gegevens direct aan in de leesproef en zullen deze nogmaals, ter controle online op je account zetten.
Het is belangrijk dat je deze leesproef en dan met name de aangepaste gegevens nogmaals goed controleert. Wanneer alles goed is, kun je de leesproef via je accountpagina goedkeuren.

Wordt de leesproef op een werkdag vóór 12.00 uur goedgekeurd en is de betaling dan ook bij ons binnengemeld, dan worden de kaartjes dezelfde werkdag gedrukt en verzonden. Ontvangen we het akkoord of de betaling na 12.00 uur, dan worden de kaartjes de volgende werkdag gedrukt en verzonden. Bestaat het kaartje echter uit meerdere delen en zetten wij deze voor je in elkaar, dan duurt het 1 à 2 werkdagen langer voor we de kaarten opsturen.