Facebook La Carte Internet

Twitter La Carte InternetNeem contact met ons op
Direct antwoord op uw vraag?

Direct antwoord op uw vraag?

Geen probleem, bel +32 (0)280 - 82 802

Goedkope geboortekaartjes

Je bent in verwachting en wilt graag nadat je zoontje of dochter geboren is, een mooi kaartje versturen. Maar omdat de geboorte veel kosten met zich meebrengt is het wel zo fijn als je weet dat je kunt besparen op verschillende kosten. Wij van Geboortekaarten.nl geven je graag een aantal handige tips om op een goedkope manier, toch het perfecte kaartje te kunnen bezitten.

Tips om te besparen op de kosten

Heb je een warme band met je buren of heb je een groot team op je werk waarmee je close samenwerkt? Deze mensen wil je natuurlijk graag tonen dat je na maanden zwanger te zijn, bent bevallen van een kindje. Op dit kaartje staat naast de naam van je kleintje ook informatie over de bezoektijden, om op deze manier bezoek op ongewenste tijden te voorkomen.

"Hoe kan het nu goedkoper worden om deze lieve mensen een geboortekaart te geven" zul je jezelf afvragen.. Hieronder volgen enkele tips!

Buren:
Kies kritisch welke buren je allemaal een kaartje wilt geven. In de kaart staat immers een uitnodiging om te komen kijken naar de pasgeboren baby. Het kan gebeuren dat buren, nadat ze een kaart ontvangen hebben, direct aanbellen om naar het kleintje te komen kijken. En dit nog voor dat alle directe familie langs is gekomen. Kies daarom zorgvuldig uit welke van de buren je een kaartje geeft en wie van de buren je vanzelf zult zien dat de kleine geboren is tijdens een wandeling.

Daarnaast kun je de geboortekaart zelf bij de buren in de brievenbus doen wat weer verzendkosten zal schelen. Dit geldt voor de direct buren, maar natuurlijk ook voor kennissen die iets verder weg wonen.

Collega's:
Werk je in een gezellig team op je werk, die je eigenlijk allemaal een kaartje zou willen versturen? Bespaar dan kosten door een kaartje te sturen naar de afdeling. In de meeste gevallen zal dit kaartje langs iedereen gaan die op dat moment aanwezig is, waardoor je met één kaart de hele afdeling kunt bereiken. Vaak zal een geboortekaart op een belangrijke plek geplaatst worden waardoor iedereen rustig de tijd heeft om het kaartje van dichtbij te kunnen bekijken.

Ouders van school:
Heb je al een kindje die naar school gaat en wil je deze vaders en moeders graag een kaartje geven met hierin de naam van je geboren kindje? Geef ze deze dan persoonlijk op het schoolplein. Op deze manier bespaar je per geboortekaart de postzegelkosten uit. En een felicitatie persoonlijk in ontvangst nemen is daarnaast nog het meest leuke wat er bestaat.

Goedkoper betekent niet dat het slechter is!

Kies je bij ons een kaartontwerp uit die lager in prijs is, zal dit niet zorgen voor een geboortekaart van slechtere kwaliteit. Of u nu een bestelling plaatst van 25 stuks of 100 stuks, wij zorgen er namelijk bij elke bestelling voor dat het drukbestand volledig in orde is. Daarnaast zorgen wij voor de juiste drukkleuren, verpakken en helpen wij je graag bij alle vragen waarmee je mogelijk zit.