Facebook La Carte Internet

Twitter La Carte InternetNeem contact met ons op
Direct antwoord op uw vraag?

Direct antwoord op uw vraag?

Geen probleem, bel +32 (0)280 - 82 802

Vraag 3 gratis modelkaarten aan

Omdat wij uiteraard willen dat je zo tevreden mogelijk bent met de bestelde trouwkaarten, bieden wij de optie om modelkaarten aan te vragen.
De eerste drie modelkaarten zijn geheel gratis aan te vragen.

Om een modelkaart aan te vragen moet je je eerst inloggen of registreren, omdat wij uiteraard je adresgegevens nodig hebben. Je gegevens worden alleen door ons gebruik en worden niet verkocht aan derden.

Nadat je modelkaarten hebt aangevraagd kun je op je accountpagina exact zien welke kaartjes je hebt aangevraagd, wanneer je ze hebt aangevraagd en of ze al zijn verzonden. Ook staat er een directe link naar de kaartinformatie.

Meer dan 3 modelkaarten aanvragen

Indien je meer dan 3 modelkaarten wilt aanvragen, dan vragen wij hiervoor een kleine vergoeding van EUR 1,30. Dit bedrag kun je via iDeal of overboeking betalen.
Direct na de aanvraag word je doorgestuurd naar de betaalpagina. Je kiest de betaalmethode en doorloopt de stappen om de betaling te voldoen. Nadat de betaling bij onze betalingsprovider is ontvangen, wordt de aanvraag automatisch toegevoegd.

Mocht de betaling niet goed zijn gelukt, kun je met ons contact opnemen.

Modelkaarten aanvragen vanuit het buitenland

Woon je in het buitenland? Dan kun je nog steeds modelkaarten aanvragen. Deze kosten EUR 2,- per stuk. Je kunt in dat geval niet 3 gratis modelkaarten aanvragen. De betaling verloopt zoals hierboven beschreven.

Bekijk onze huwelijksuitnodigingen en vraag gratis proefexemplaren aan.