Gratis enveloppen

Uw kaarten worden altijd geleverd inclusief enveloppen.

Wanneer u bij La Carte geboortekaartjes, trouwkaarten of kerstkaarten bestelt, ontvangt u altijd gratis eveloppen van goede kwaliteit. Bij sommige geboortekaartjes kunt u zelfs kiezen uit gekleurde enveloppen. Er zijn verschillende voordelen voor u als consument wanneer de enveloppen gratis bij de kaarten worden meegeleverd.

Gratis enveloppen - Geen extra kosten voor enveloppen

Omdat de enveloppen zonder extra kosten bij uw kaarten worden geleverd, hoeft u zich geen zorgen te maken om zelf passende enveloppen te zoeken en komen er vanzelfsprekend geen extra kosten bij. Het geld dat u hiermee bespaart komt vast wel op een andere manier van pas!

Passende en gekleurde enveloppen bij je kaarten

U hoeft zich niet af te vragen of de kaarten in de enveloppen passen. U ontvangt altijd bijpassende enveloppen. Daarnaast is het bij veel geboortekaartjes mogelijk om gekleurde enveloppen te kiezen. U kunt dan zelf een kleur kiezen die past bij de kaart of bij het geslacht van het kindje. Door bij La Carte uw kaarten te bestellen, krijgt u het mooiste resultaat voor de laagste prijs.

Een envelop is de eerste indruk

Voor de persoon die de kaart ontvangt is de envelop de eerste indruk die hij of zij krijgt. Met de gratis enveloppen van La Carte maakt u een goede eerste indruk. Over het algemeen hebben mensen voordat ze een envelop openmaken al een idee van wat er in zit. Vooral bij gelegenheden zoals een geboorte, een bruiloft of met kerst is het belangrijk dat de kaart goed gepresenteerd wordt. Bij deze speciale vieringen is het moment waarop ze de envelop openmaken en de kaart eruit halen voor veel mensen een moment dat ze nooit meer zullen vergeten.