Gratis modelkaarten

Vraag gratis 3 modelkaarten aan en ontvang een proefexemplaar thuisgestuurd.

Een geboorte of trouwerij is een bijzondere aangelegenheid. Bij deze speciale gelegenheid hoort ook het versturen van kaartjes met een annonce. Gelukkig kunt u voordat u een grote partij kaarten gaat kopen eerst een aantal gratis modelkaarten bestellen. Op deze manier kunt u voor uzelf een goed beeld vormen vand e kwaliteit van de kaart (papier, standaardbedrukking, etc.). Zo heeft u een beter beeld van hoe het uiteindelijke resultaat eruit komt te zien, voordat u ze op de post doet richting vrienden, familie en kennissen. Deze klantvriendelijke manier van kaarten bestellen zorgt ervoor dat u nooit overhaast een partij kaarten hoeft te bestellen waar u later spijt van krijgt.

Gratis modelkaarten bestellen

Wanneer u online een model kaart heeft gezien die bij uw persoonlijke smaak past, dan is het fijn wanneer u deze kaart ook in het echt op papier kunt zien. Zodoende heeft u altijd een idee of de kaart in het echt net zo leuk is als op uw scherm. Zo kunt u ook goed beoordelen hoe de kleur en de kwaliteit van het papier in het echt zijn. Op de modelkaarten staat soms een voorbedrukte tekst. Hierdoor krijgt u een goed beeld van hoe de kaart er inclusief tekst uit komt te zien. Het komt ook voor dat een proefexemplaar blanco wordt verstuurd, hier kunt u wel de kwaliteit van de kaart mee bepalen.

Gratis 3 proefexemplaren ontvangen

Om zeker van uw zaak te zijn kunt u een aantal verschillende kaarten gratis bestellen. Zo kunt u onderling vergelijken welke kaart het beste overeenkomt met uw wensen. Zijn de drie gratis modelkaarten nog niet genoeg om een keuze te maken, dan kunt u tegen een kleine betaling (1,30 euro per kaart) meer modelkaarten aanvragen. Heeft u een goed beeld gekregen en gekozen welke kaart u wilt bestellen, dan kunt u het beste vóór de geboorte de bestelling plaatsen, zodat wij alles voor u in orde kunnen maken voordat het kindje wordt geboren. Bij trouwkaarten is het uiteraard logisch dat u op tijd besteld, zodat de uitnodigingen ruim voor het huwelijk bij de gasten zijn.

Wanneer u een mooie kaart wilt voor een speciale gelegenheid is dit een ideale wijze om deze te bestellen. U kunt op een rustige wijze nog even de kaart bekijken voor u tot een grote bestelling overgaat.

Kerstkaarten Geboortekaartjes Trouwkaarten